• Team

Dierenarts Anton De Nert

Anton werkte na zijn afstuderen in 2002 eerste enkele jaren in een groepspraktijk. In 2010 werd het noodzakelijk om een nieuwe praktijkruimte in te richten en kwam dierenartsenpraktijk Ciamberlani in Beveren tot stand. Anton legt zich toe op algemene geneeskunde van de kleine huisdieren en dermatologie in het bijzonder. Ook tandheelkundige ingrepen behoren tot zijn specialiteit. Indien u dat wenst, komt hij graag bij u langs voor een huisbezoek.


  

Dierenarts Fei Verbeke

Fei Verbeke is afgestudeerd als dierenarts in 2010. Na 1 jaar specialisatie in de gezelschapsdieren via een "Rotating Small Animal Internship" aan de Universitaire dierenkliniek te Merelbeke, ging ze aan de slag in de praktijk. Fei legt zich vooral toe op chirurgische ingrepen, zoals kijkoperaties, orthopedie en weke delen chirurgie. Verder heeft ze bijzondere interesse voor medische beeldvorming en echocardiografie in het bijzonder. Voor een hartonderzoek kan u steeds bij haar terecht.


  

Dierenarts Delphine Crommelinck

Delphine Crommelinck is in 2011 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit Gent. Intussen deed ze de nodige ervaring op in verschillende praktijken in het  Waasland. Sinds oktober 2016 versterkt ze het team van Ciamberlani. Haar interesses liggen vooral in interne geneeskunde, endocrinologie en tandheelkunde. Zij legt zich ook toe op de behandeling van alle knaagdieren en konijnen in onze praktijk.


  

Dierenartsassistente Laura Lemberechts

Laura studeerde in 2017 af aan de Hogeschool van Gent als Bachelor in de Agro- en Biotechnologie, optie Dierenzorg. Ze deed haar eindstage in onze praktijk en daarna vervoegde zij het team als volleerde dierenartsassistente. Zij staat in voor de verzorging van de patiënten in de hospitalisatie of bij de recovery, assisteert bij  operaties en houdt de praktijk netjes op orde. Met haar uitgebreide  ervaring met katten en honden, beantwoordt ze graag al uw vragen aan de  balie of aan de telefoon!


  

OPENINGSUREN

consultatie na afspraak
vrije openingsuren balie elke weekdag van 10-12u en van 14-18u

U kan bij ons betalen met:

CONTACTEER ONS

Gezelschapsdierenpraktijk Ciamberlani cvba
De Brownestraat 34
9120 Beveren-Waas
BE 0829 265 074
telefoon: 03 336 39 37
Email:info@ciamberlani.be