• Nieuws

CORONA MAATREGELEN

Beste baasjes,

Graag informeren wij jullie over volgende maatregelen in de praktijk met betrekking tot het coronavirus.

* Social distancing van minstens 1,5 meter

* MAXIMAAL 1 BEGELEIDEND PERSOON PER DIER. INDIEN U DE CONSULTATIE WIL BIJWONEN, IS EEN MONDMASKER VERPLICHT omdat 1,5 meter afstand houden bij vasthouden van het dier vaak niet mogelijk is. 

* Maximaal 2 personen tegelijk in de wachtzaal

* Afhalen van voeding en medicatie bij voorkeur na telefonische of online bestelling

* Aan de balie worden geen vragen of labo-uitslagen besproken, dit kan perfect telefonisch

* Lang wachten in de wachtzaal tijdens verdere onderzoeken (bloedonderzoek, echografie, radiografie,…) van uw huisdier is niet toegestaan. U zal uw huisdier mogen binnenbrengen en na de onderzoeken terug komen ophalen. 

Positief nieuws in verband met de wegenwerken. Wij zijn opnieuw vlot bereikbaar vanuit de Kasteeldreef. Bovendien zijn er een heel aantal nieuwe en ruime parkeerplaatsen beschikbaar in de De Brownestraat en de Ciamberlanidreef. 

Wij hopen samen met jullie dat deze uitzonderlijke situatie uiteindelijk normaliseert. Tot die tijd trachten wij u en uw huisdieren zo goed en zo snel mogelijk te helpen op een zo veilig mogelijke manier.

Voor alle vragen/inlichtingen, aarzel niet ons te contacteren op 03/336 39 37 of via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Hou het veilig en tot binnenkort!

Team Ciamberlani

Anton, Fei, Delphine en Ellen

HOE ONLINE AFSPRAKEN MAKEN?

Beste baasjes,

Jullie kunnen online een afspraak maken voor jullie huisdier. Registreren en aanmelden kan op volgende site: https://mijndieren.eu/DierenartsencentrumPlus

Van zodra u geregistreerd bent, kan u heel eenvoudig een afspraak maken voor een consultatie. Gelieve voor operaties en spoedgevallen steeds telefonisch contact op te nemen.

 

 

OPENINGSUREN

consultatie na afspraak
vrije openingsuren balie elke weekdag van 10-12u en van 14-18u

U kan bij ons betalen met:

CONTACTEER ONS

Gezelschapsdierenpraktijk Ciamberlani cvba
Lindenlaan 178
9120 Beveren-Waas
BE 0829 265 074
telefoon: 03 336 39 37
Email:info@ciamberlani.be